fbpx

Boxspring ágy

Ismerd meg a boxspring ágy felépítését!

miért A Boxspring?

Életünk legalább egyharmadát átalusszuk, ami túl sok idő ahhoz, hogy ne minőségi alvásidővel töltsük el.

A kárpitozott boxspring ágyak szemben a hagyományos ágyakkal belső szerkezetükben rugókat tartalmaznak, ennek köszönhetően optimális alátámasztást nyújtanak matracunk számára, növelve annak minőségi tulajdonságait és élettartamát. 

A rugós maggal rendelkező boxspring ágy és matrac kombinációja amellett, hogy rendkívüli stabilitást és extra kényelmet biztosít, megteremti a minőségi és pihentető alvás feltételeit.

 

 

Miből áll egy Boxspring ágyszett?

Box
Lábak
Fejtámla
Matrac / Topper
Kiegészítők

BOX

A kárpitozott boxok képezik az ágy alapját. Belső rugós szerkezetükkel optimális alátámasztást biztosítanak a matrac és az egész test számára.

Megkülönböztetünk fix, és elektromos boxokat, melyek közül utóbbi a megfelelő mechanikával és motorral felszerelve, több pont mentén történő mozgásra képes. 

Boxaink különböző magasságban és stílusban, a hagyományos modellek mellett ágyneműtartós vagy akár fiókos változatban is elérhetőek.

 

LÁbak

A lábak az ágyszett rendkívül fontos elemei. Tartó funkciójuk mellett, segítik az optimális szellőzést, mely az ideális ágyklíma elengedhetetlen feltétele.
Emellett esztétikai szerepük sem elhanyagolható, egy szép láb boxspring ágyszettünket igazán egyedivé varázsolja.

Fejtámla

Egy jól megválasztott fejtámlával boxspring ágyszettje hálószobája ékessége lesz. A fejtámlák szerkezete, a bennük lévő faváznak köszönhetően rendkívül stabil, mind ülő mind fekvő pozícióban megfelelő támaszt biztosít.
Több mint 40 féle modellünk garantálja, hogy biztosan megtaláld a neked leginkább tetsző design-t.

 

Matrac / Topper

A matrac a minőségi alvás elengedhetetlen kelléke.
Mindenki más kényelmi szinttel és alvási szokással rendelkezik, így rendkívül fontos, hogy megtalálja a számára legoptimálisabb matracot.
Topper vagy más néven fedőmatrac használatával a komfortérzet nagymértékben növelhető.

Tekintsd meg teljes matrackínálatunkat és válassz 8 különböző matracmagunk közül, melyet akár kárpitozott, a box szövetével megegyező huzattal is kérhetsz!

 

kiegészítők

Nyugodt alvást csak a megfelelően harmonikus és pihentető környezetben tudunk átélni. Ehhez elengedhetetlenek a hálószobai kiegészítők, melyek amellett, hogy kényelmünket szolgálják, kifinomult külső megjelenésüknek köszönhetően hálószobánk küllemét is meghitté és harmonikussá varázsolják.

 

Ascott ágyszett részlet