fbpx

 

Mit tisztít a Prosys Verona gőz?

 

A gőztisztítóknak számos alkalmazásuk van a tisztítási és fertőtlenítési szolgáltatások szegmensében. A gőz tökéletes a puha és kárpitozott felületek tisztítására, a foltok eltávolítására és az alapos fertőtlenítésre is. A gőztisztító az irodák számára is kiváló megoldás, ahol szőnyegek tisztítását és irodai berendezések fertőtlenítését teszi lehetővé. További helyek, ahol a gőztisztítás tökéletesen megoldja a tisztítási kihívásokat, az éttermek, orvosi rendelők és oktatási intézmények, ahol a gőztisztítók szinte bármilyen felület tisztítását és fertőtlenítését teszik lehetővé. 

 

Hogyan működnek a gőztisztítók?

A Verona gőztisztítók hatékony fegyverek a baktériumok, vírusok, mint a COVID 19 és mindenféle kórokozó elleni küzdelemben. A forró gőzzel végzett tisztítási folyamat biztosítja a szennyeződések eltávolítását, amelyeken a patogén mikroorganizmusok lerakódnak, valamint a megtisztított felület hatékony fertőtlenítését, zsír és folttalanítását.

 

A gőz tulajdonságai

 

A gőztisztítás egy nanotechnológiai folyamat, amely aktiválja a szennyeződésekben az oldott ásványi anyagokat. A magas Prosis gőz hőmérséklet hatására megnő a belső energiájuk és ezáltal a sebességük is. Ennek köszönhetően egy gőztisztító képes lebontani a szennyeződés szerkezetét, valamint a baktériumok, gombák és egyéb kórokozók sejtmembránjait. Ez a folyamat gyorsan megöli a mikroorganizmusokat, így a megtisztított terület szinte steril marad. A 100 fokot meghaladó hőmérsékletű gőzt előállító Prosis Verona gőztisztítók fertőtlenítik a megtisztított felületeket és megszüntetik a kellemetlen szagokat. A gőz tökéletes akár a COVID-19 elleni küzdelemben is, és a gőztisztítóval végzett rendszeres tisztítás csökkenti a fertőzés kockázatát.

Kérj ajánlatot matractisztításra!

9 + 10 =