fbpx

Tippek ágyvásárlás előtt

8 dolog, amire érdemes odafigyelni!

1) Méret

Ha megosztod az ágyad partnereddel, akkor fontos, hogy olyan ágyat válassz, ami teljes kényelmet nyújt mindkettőtöknek. Az ágy ideális mérete nagyban függ a testfelépítéstől is, de általában a nagyobb ágyban a két fél kevésbé zavarja a másikat alvás közben, így biztosítva a pihentető éjszakákat. 

Jó, ha tudod: a REVOR-nál a 180 x 200 cm-es mellett a 200 x 200 cm-es ágyak is standard méretnek számítanak. 

2) Kényelem

Egy kényelmes ágy jelentheti a különbséget aközött, hogy az ember fáradtan és lelombozva, vagy energiával tele és naprakészen ébred. A komfortérzete azonban mindenkinek eltér. Míg valakinek a kemény ágy tesz eleget az elvárásainak, addig mások a puha ágyakban szeretnek aludni. 

 

3) Egészségügyi kondíciók

Ha olyan betegségben szenvedsz, ami legyengít fizikailag, akkor a tökéletes ágy megtalálása nagyon fontos. Az ágynak megfelelő alátámasztást kell nyújtania, hogy enyhítse a testre helyezett nyomást, így enyhítve a fájdalmakat. Az elektromos ágyaink lehetőséget adnak fekvésből erőlködés nélkül ülő pozícióba váltásra egy gombnyomással. 

4) Életstílus

Szeretnétek megtartani az intimitást, de eltérnek az esti szokásaitok? Külön állítható ágyainkkal lehetséges, hogy az egyik oldalon ülve TV-t nézz, vagy olvass, míg a másik oldalon a párod zavartalanul pihenhet. Külön matraccal azoknak a pároknak is pihentető alvásban lehet része, akiknek eltérnek a kényelmi igényei. Válassz különböző matracokat cipzározható huzatainkkal, és a kényelem garantált. 

 

5) Minőség

Az ágyvásárlás drágának tűnhet, de emlékezz arra, hogy ez egy fontos befektetés, hiszen ágyat jó esetben hosszú távra választ magának az ember! Megéri tehát jól utánanézni, pontosan milyen ágyat veszünk, milyen alapanyagokat használnak a gyártás során, illetve milyen garanciát vállalnak a termékekre, hogy aztán többé ne kelljen kényelmetlenül feküdnünk és fáradtan ébrednünk. 

6) Stílus

Nyugodt alvást csak a megfelelően harmonikus és pihentető környezetben tudunk átélni. Ehhez elengedhetetlenek a hálószobai kiegészítők, melyek amellett, hogy kényelmünket szolgálják, kifinomult külső megjelenésüknek köszönhetően hálószobánk küllemét is meghitté és harmonikussá varázsolják.

7) Matrac

Egy minőségi matracba mindig megéri befektetni. Érdemes utánanézni, hogy a kényelmi szempontokon felül az egészségünkre is megfelelő hatással legyen. Bővebb információért olvasd el a „Matracválasztás” és a „Nem tudod eldönteni, hogy kemény vagy puha matracot válassz? cikkeinket is. 

 

8) Extrák

Ha kevés hely van a hálószobádbanválassz ágyneműtartós ágyaink közül! Htúl nagy a szobád és sok a kihasználatlan tér, bármely hálószobai kiegészítőnk tökéletes választás lehet! Kárpitozott éjjeliszekrényeinket, ágyvég padjainkat vagy ládáinkat, az általad választott szövettel készítjük el. Teremts harmonikus környezetet a pihentető alvás érdekében!