fbpx

Vélemények

Otthonunkban évek óta ilyen ágyban alszunk és mivel vendégeinknek olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani, aminek egy másik helyen magunk is örülnénk, így frissen nyitott vendégházainkban a Revor ágyai, matracai gondoskodnak a szép álmokról.

 

 

Parádi Kisvendéglő és Lóca Vendégházak

Eger történelmi belvárosában lévő Cork Apartmanba a Revor International Kft. prémium kategóriás ágyait és matracait rendeltem. Ágy választásnál a vendégek nyugodt, kényelmes és pihentető alvása az elsődleges szempont, sok más fontos tényező mellett.

Prémium minőségű, gyönyörű, környezetbe illő, egyedi boxspring luxus szállodai ágyak lettek a hálókban, melyet személyre szabott tanácsadás alapján választottam. Minden szempontból elégedett vagyok és szívesen ajánlom mindenkinek aki a minőséget és az egyedi stílust keresi.

Köszönöm!

Enikő

Apartmanjainkban a Revor International Kft. prémium kategóriás ágyai és matracai garantálják a kényelmes és pihentető alvást! Bútoraik stílusosak, és tartósak.

Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek!

Andrea

Nagyon szeretjük az ágyat és végre jól alszunk!

Hálásak vagyunk a kifejezetten segítő es türelmes hozzáállásotokért 🙂

Ági & Péter

Mind személyes egyeztetésünkkor, mind utána, a részletek egyeztetésekor, illetve kiszállításkor és összeállításkor rendkívül segítőkész és kedves volt mindenki, melynek köszönhetően egyedi, prémium minőségű boxbringágyat kaptunk hálónkba.

Az ágy rendkívül kényelmes, így a pihentető alvás mindig garantált. Mindenkinek ajánljuk, aki szereti a minőséget, szépet, kényelmet és egyediséget.
Szeretnénk megköszönni Neked/Nektek a profi segítséget!

Összetartó és sikeres csapat Vagytok!

Gratulálunk az elért eredményeitekhez és köszönjük a munkátokat! 🙂

Annamari és Sanyi

Hosszú keresgélés után találtunk rá a recski gyárra. 🙂
Millió helyen voltunk már matracot próbálni, mert az előzővel elégedetlenek voltunk. Ébredés után fáradtabbak voltunk, mint lefekvéskor.

Bogiék matracáról azóta is csak ódákat tudok zengeni, nem beszélve arról a profizmusról – kedvességről, ahogy Velünk, mint megrendelővel bántak.

Köszönjük szépen! 🙂

Timi

Megérkezett a matrac és a kutyus nagyon szereti. Rögtön birtokba is vette.

Nagyon szép minőségi munka. Köszönöm szépen Anna kutyusom nevében is.

Szép napot és jó egészséget sok sikert kîvánunk a továbbiakban is!

Anna kutyus

A szállítók pontosan érkeztek, gyorsan és tisztán szerelték össze az ágyat, elvitték a csomagolóanyagot.

Bár tapasztalatom csak akkor lesz, ha már aludtam is benne, de remélem olyan kényelmes is lesz az ágy, mint amilyen szép!

Zsuzsa

Matracunkat vásároltuk a Revor-nál a megrendelés – szállítás során is minden rendben volt, a terméket nagyon szeretjük, jó választás volt!

☆☆☆☆☆

Csaba